2/28/2010

Tantejakke

IMG_7386.JPG

...eller er det ei niese-jakke?

Eg har ikkje så lang erfaring i tante-faget, men det er vel kontakter det ute som kan lære meg opp :-) Førebels har eg tatt tanteoppgåvene såpass alvorleg at eg har komponert ein eigen Olivia-modell med marihøneknappar. Det såg litt svart ut ei stund, men det vart omtent som planlagt. No er det spennande å sjå om jakka passar.

3 kommentarer:

BenteOO sa...

Trur du er på veg til å bli ei god tante! Las, - og erindra brått frå fjern fortid - midt på 60-talet at det var tante Jofrid som brydde seg med å lære meg å legge opp strikkearbeidet!

Guro sa...

Kjempefin jakke!
Og et imponerende my little pony kostyme noen år tilbake. Hakket mer avansert enn hinkel pinkel må jeg si. Du har nok rett i at jeg skjemmer ham bort nå, må nok betale prisen senere når han har et ønske som han er sikker på at jeg kan lage, men som jeg slett ikke har evner til... Han går tross alt rundt og forteller alle at mamma har laget ditt og mamma har laget datt, og det gjelder stort sett alt av luer, votter og annen pynt. For eksempel var det jeg som hadde laget ALL julepynten i år, noe som jo er ganske langt fra sannheten Ü

marit sa...

Jeg vil nå si at niesen har vært heldig med valg av tante ihvertfall!!! Jakka ble stilig!

Ha ei fin helg.