2/03/2006

Nettsveip #1Det er mykje inspirasjon på nettet, og ynskje om å dele litt av denne inspirsjonen er ein av dei viktigaste grunnane for meg til å blogge. Eg har difor laga meg ein eigen "spalte". I Nettsveip vil eg peike på nokre av dei kjekkaste sidene å sveipe innom innimellom. God tur!

Jess Hutch Craft er ein sjølvsagt stad for meg sidan eg er spesielt glad i å strikke små vesen. Jess lagar også strikka "dyr" i alle variantar, og har ei gratis kaninoppskrift på sida si. I siste nummer av Knitty er Kate Jess Hutch sitt design.

Camilla Engmann er også ein av mine favorittar. I butikken hennar kan du sjå mange hekla figurar som verkeleg ser ut til å ha sjel. Desse er ikkje klassiske amigurumiar, men vel så sjarmerande etter min smak.

Til slutt Fiona Dalton. Enjoy!

PS Eg vi gjerne ha tips om kvar eg kan sveipe vidare. Legg gjerne att ein kommentar.

4 kommentarer:

Marie sa...

Jeg har ikke noen tips i farten, men ville bare si at jeg syntes sveipe var et fantastisk godt og beskrivende ord. Har aldri hørt det før i denne sammenheng, men skal jamen begynne å bruke det selv. Camilla engman som du nevner er forresten en av deltagerne på Whip Up, som er an helt ny blog skrevet av flere, men du har sikkert sett den.

MagFly sa...

Whip up er eit fantastisk konsept, men eg syntest at det var nemnt av så mange i det siste at eg kunne finne på noko anna. Reknar med at eg tek dei med på sveipet ved eit anna høve.

Hilde C. sa...

Takk for hyggelig kommentar på den nye bloggen min. Mange fine tips å hente hos deg ser jeg, jeg kommer nok på besøk igjen :-)

Hilde C. sa...

Takk for hyggelig hilsen på den nye bloggen min. Her var det mange gode tips å hente ser jeg, så jeg kommer nok på besøk igjen :-)