9/26/2010

Raudt

Raud ull

Eg har ein nesten ferdig ullkjole. Det er berre detaljane att: hals, skrift, knappar...

Halsen skal stikkast og her kjem det fyrste problemet. Ingen av desse fargane passar heilt. Det er ikkje heilt den rette raudnyansen, og sidan raud er ein vanskeleg fotofarge vert ikkje biletet heit rett det heller. (Kjolefargen under er rettare.)

Problem nr to er at eg har forlagt dei fine Snella og Petronella-knappane. Hmmm...ein heil pose med fine ord-knappar ligg eit i ro og seiier ingenting.

under skjørtet

4 kommentarer:

Lykkelinn sa...

Det høres ut som om du må ut på shopping etter mer rødt garn, tror jeg... ;

Knappene dukker nok opp igjen, det gjelder bare å være tålmodig og grundig mens man leiter. Pappas gamle tante pleier å si at "det som ikke er brønni eller støli, det finn vi att". Krysser fingrene for at det skjer hos deg også!

Mette sa...

Og no er jo hausten her så då gjer det godt med ein raud kjole. Kva med det mørkaste garnet nede i midten? Om ikkje knappane kjem fram i tide så har du jo ein grunn for å skaffa fleire knappar og vips så dukker dei gamle opp att i tillegg.

Miranne sa...

Kjære deg, det finst då meir både garn og knappar å få kjøpt! Skal du stikke med så grov tråd? No minte du meg på at her ligg noko fin mørk lilla ull og ventar. Kåpekjole, kanskje - om eg tør å kaste meg uti det.
Legg du ut foto av ferdig prosjekt?

duBedåre sa...

Kanskje du må bruke en helt annen farge? En frisk pæregrønn så detaljene virkelig syns, eller en rolig beige eller off-white som roer det hele ned (og som passer prfekt til snella og petronella knappene NÅR de bestemmer seg for å gjennoppstå!)

Forlagte ting er utrolig irriterende! På 80-tallet hadde min litt distre bestemor et postordrefunn av en liten dings hun festet på nøkkelknippet. Når man plystret, plystret den tilbake og fortalte hvor nøklene var. Vi ungene lekte mye med denne, helt til den ikke svarte en dag, og ingen hsuket hvor vi hadde gjemt nøklene... En skulle hatt en liten ekko-plystrer på både det ene og det andre! (o: