4/06/2008

Spiral scarf

IMG_3482.JPG

Spiral skjerfet til Norah Gaughan er berre fantastisk morsomt å strikke. Du startar med ein passe stor sekskant, også er det berre å snurre seg innover med færre og færre masker. Konstruksjonen og ikkje minst strukturen på dette skjerfet er litt magisk. Det gjorde seg ekstra godt med laust spunne garn i spiralen, så Garnet er Malabrigo frå Pinnsvin Design viste seg å vere eit godt val. Mjukt og varmr er det òg.

Fotografen her var storfornøgd med å få ta bilde av mamma, men syntest det var ganske dumt at eg ikkje skulle ha med ansiktet: "For du er mye finere der..." (Mora trur ikkje han snakka om dobbelthaka).

Dette skjerfet kjem eg til å like veldig godt.

IMG_3489.JPG

Spiral Scarf form Norah Gaughans Book Knitting Nature was a thrilling knit. You start with a hexagon and just curls inwards with smaller and smaller hexagons.

I used Malabrigo yarn and this yarn made a very nice structure. I love my new scarf!


Ravelry


IMG_3483.JPG

6 kommentarer:

Lena sa...

Åh så flott skjerfet ble! Herlig mønster. Jeg har akkurat kjøpt boka dette mønsteret er i, og kommer garantert til å strikke dette skjerfet en gang! Ha en flott uke:-)

Felisi sa...

Lekkert skjerf! Jeg fikk den boken til bursdagen min i fjor, men har ennå ikke strikket noe derfra... Fikk et spark i baken nå! :o)

Monai sa...

Så morsomt å lekkert skjerf du har strikket.Flott farge også.

Pene Lene sa...

Et utrolig morsomt og lekker skjerf! Ser ut som om det var gøy å strikke også:)

Kristin Helene sa...

Kjempestilig skjerf - helt utenom det vanlige, og slikt liker jeg ;) Fargen var nydelig, så jeg skjønner godt at du liker dette ja.

Ha en fin kveld!

marit sa...

Så morsomt dette var! Nydelig farge (og en ganske god fotograf også:-))