9/27/2007

Haustkaffi

070925 oktoberrosavottarkaffe.jpg

Her er OktoberRosa-vottane. Tredobbelt plategarn frå Island.Varme og gode og passe til ei medium damehand (omtrent som mi).

Det er rart kva som kan dukke opp i eit flyttelass. Mellom anna desse vottane som eg starta på før eg starta på hovudfaget mitt, så det må ha vore i 1998. Dei har med andre ord flytta nokre gonger. No er dei endeleg ferdige og klare til å få ein ny heim. Link til auksjonssida for OktoberRosa-aksjonen kjem 3. oktober.

Det er skikkeleg haust her no og eg har ei lita ferieveke før eg tek til i ny jobb. Då passar det godt at eg har fått ny kaffimaskin og kan servere ein perfekt cappucino ved kjøkenbenken.

OktoberRosa is an auction raising money for breastcancer research. My second contribution this year is these wool mittens. See more contributions and pink inspiration at the OktoberRosa blog.

4 kommentarer:

oktoberrosa sa...

Disse vottene er så fine, - tenkt at de har ligget gjemt (og glemt :-) i så mange år?
Supert at de skal få et nytt hjem snart.
~merete

Elisabeth Augusta sa...

Endelig - der er bloggen din på plass i bloglines-lista mi igjen! (Hadde fått sletta hele "skiten")
Fantastisk vottehistorie, at så fine votter har brukt så lang tid på å bli ferdige. Kan vi bruke dette bildet til auksjonen - pliiiis?
eaborch(at)gmail.com

Grooo sa...

Vottene er nå mine!
Men medium damehånd? Hm.. Da passer de nok ikke da.. Huff, SÅ teit! Hehe.. Jaja, jeg har støttet en god sak og så får jeg gi dem bort i julegave om de ikke går på mine hender.

Grooo sa...

Vottene har kommet fram, og de er aldeles nydelige! Og: Hurra! De passer perfekt :)
Kanskje jeg ikke har så store hender som jeg trodde da?!?