12/11/2009

11. desember"Jula står på kalenderen, og kjem uansett!"
"Vaske kan du gjere til våren."

Eg meiner eigentleg at det ikkje er så farleg om huset skin både inni og utanpå, alle skuffer er sortert og alle sjul slaga litt fint i kakeboksar. Det er så mykje anna som skjer i desember, at eg har ikkje tid til rundvask og boning av golv.

Likevel kjenner eg at eg har eit minstekrav. Det må vere så ryddig at eg kan slappe av. Eg treng ryddige flater og at ting ligg på sin eigen plass for at roen skal senke seg. Så sånn vert det. Vi ryddar og vaskar til jul for di vi vil det sjølv.

I desember prøver eg å finne mitt "rydde og vaske-equlibrium" der eg finn roen lisje julafta utan å vere heilt utslitt. Eg håper du finn ditt. God helg!

IMG_6494.JPG

3 kommentarer:

GURO sa...

Vaske inni skapa berre fordi mamma kjem og kalenderen viser desember? Nei, eg trur ikkje det, eg vaskar ikkje inni skapa når ho kjem i mai... Men eg er på god veg med vaskinga, i dag har eg kjøpt meg ny bøtte ;) Får sjå om den inspirerar til rundvask. Neppe...

Melusine sa...

Så mange nisser som er kommet i juledekarsjonen din!
Vasking og rydding går som normalt her i huset, ikke noe ekstra bare fordi det er jul, rundvask kan gjøres en annen gang - som du sier; det skjer så mye i desember!
God helg til deg også :)

Muffin sa...

Ja det kan være en balansegang. Prøv å stikk unna litt engeri til å ta fram på julaften! Kos deg! (Jeg følger med på kalenderen din, selv om det ikke ser sånn ut.)