12/01/2009

1. desember
Brått vart det 1. desember. Det var akkurat som hausten var litt ekstra kort i år, så eg treng ein litt lang desember. Eg likar eigentleg førjulstida best, så kvart år er målet at mest mogeleg skal vere gjort og planlagt før 1. desember. Då får eg betre tid til å gjere juleting i lag med mann og barn. lage pepakakehusfest, strikke nissar og glede meg til jul.

I år er ein av planane å ha julekalender på bloggen. Det har eg aldri prøvd før, men det er så kjekt å følgje andre som legg ut eit innlegg kvar dag fram til desember at eg har lyst å dele litt herifrå òg. Til å hjelpe meg har eg fått Søstrene Grene-nissane.

Eg veit at Merete skal telje ned til jul, men send meg gjerne eit tips om andre bloggekalendrar. Då kan eg samle dei opp etter kvart. I tillegg vert det romjulstrekning. Tre av dei som har kommentert i kalenderen tre gonger eller meir får ei overrasking i posten på nyåret.

God før jul alle saman!

6 kommentarer:

mreteveian sa...

Jeg har legt inn linker til de som har sagt at de vil blogge (nesten) hver dag i desember, på et eget innlegg. Er den del morsomt der :-)

Gleder meg veldig til nedtellingen (opptellingen?) hos deg.

ps. Ulrik-lua var en skikkelig favoritt hos meg også (ikke hos ungene), - minnet meg litt om per puslings røde, svenske lue *glis*

TurboLotte sa...

Koselig at du også er med. Skal bli artig å følge med.

Hege sa...

Blir spennende å følge med på hva som dukker opp her oss deg i desember :)

lise sa...

Blir det skikkelig kalender som ender opp i et skikkelig julelandskap hos deg? Det skal bli spennende å følge med!

Melusine sa...

Det var en spennende idé å lage en blogg-julekalender, ja, og det blir artig å følge denne gjennom desember. Virkelig en flott dekorasjon du har på bildet :)

Petunia sa...

Hei! Jeg er også med på nedtellingen og det skal bli koselig å se hva dere andre driver med nå i førjulstiden:)