10/06/2009

Krimstrikk II/ Crime knit II

Sara Lund II

Eg er klar. 
Allereie to dagar før Sara Lund får ei ny sak i fanget er eg klar. 
Heilt sidan eg såg eit glimt av den raude Sara Lund-genseren har eg vore klar.

Det vart mykje merksemd kring den kvite og svarte genseren frå Gudrun&Gudrun i fyrste sesong av Forbrytelsen. Plagiat og ulike versjonar som likna akkurat lite nok til å vere kopi. Eg vart som mange andre, grundig forelska, men holdt meg til bileta, strikka fleire prøvelappar, og kom ut med noko som likna nok for meg.

Danske Familiejournalen har publisert eit mønster på den nye som er ganske likt, men eg kjem til å prøve meg på det same garnet som sist. Det set ut som det er litt tynnare på bilete, men eg prøver. Då kan eg også jukse litt og sjå på den gamle Forbrytelse-genseren min. Den er godt brukt, og har vore ein favoritt.


I am ready.
Ready to knit while Sara Lund solves a new case.

There was a lot of attention around the white and black sweater from
Gudrun & Gudrun, Sara Lund wore in the first season of the crime "Forbrydelsen". Now we get "Forbrydelsen II" and a new sweater.

Danish
Family Journal has published a pattern, but I'm going to try knitting it from the picture like last time. It is worn out, and has been a long time favorite.

5 kommentarer:

duBedåre sa...

Hihi, er det en forbrytelse å plagiere krimdronningas genser? At ikke det VIRKELIGE mønsteret gis ut? Kriminelt fin genser i alle fall! Spent på å se hvordan den blir!

Hvilket garn bruker du?

STRIKKEMOR(O) sa...

Dette har eg ikkje fått med meg, så takk for linkane. Trur gensaren din kjem til å bli veldig fin!

Felisi sa...

Du er kjapp altså! Den svart/hvite genseren din ble lekker, så den blir nok bra denne også, selv om jeg nok synes det er en kjedeligere modell.
Om to dager... Betyr det at Forbrytelsen begynner i dag da!? *ivrig*

Karen Helene sa...

Hei

Fant blog'n din etter å ha googlet forbrytelse + genser. :) Jeg har nettopp handlet inn garn til den røde fine genseren du har strikket her (oppskrift fra Familijournal). Men planen er å strikke den genseren i hvit og sort. Siden du har strikki begge, tror du mønsteret fra Familiejournal vil funke på den sorte og hvite? Du kan svare meg på mail :)

Anne Sofie sa...

Hei! Så lekker genseren ble i rødt! Jeg har strikket den i hvitt færøygarn og mottakeren er kjempefornøyd. Nå er jeg på jakt etter mønsteret til genseren fra Forbrytelsen 1.
Spottet en strikker på profilbildet ditt i din kommentar på min datters butikkblogg 4 bæreposer... Fin blogg du har med mange supre bilder!
Lykke til med strikking og andre prosjekter!!