1/31/2007

Varme raude føtter/ Warn hot feet

070131 varm pa beina.jpg

Eg har nye raude tøfler! Eg har nye raude tøfler! Eg har nye raude tøfler!
(...sjå for dokke att eg hoppar rundt på bordet med nye tøfler på...)

Å gå rundt med raude varme tøfler gjer sjølvsagt ei ullelskande sjel med sansen for raude ting glad. Eg veit ikkje kva det er med raudfargen og meg, men den har alltid vore der. Eg har i periodar prøvd å roe det litt og plukke med meg nye fargar, men det går fort over...

Guro har laga eit supert mønster, så det er berre å kaste seg på bølgen. Tøflene er hekla av vel fire nøster Eskimo på heklenål nr. 8 og tova nokre gonger i vaskemaskina. Dekoren vart til undervegs. Eg hadde planar om kviteprikkar og litt flugesopp-look, men det vart berre heilt feil.

I got new red slippers! I got new red slippers! I got new red slippers!
(...imagine me dancing on the table with my new slippers om...)


For a person loving both wool and red, new red slippers are perfect. I'm not sure why I always turn to reds. It just makes me happy!

Guro made a perfect pattern for these slippers. Try it out yourself!

6 kommentarer:

laura sa...

De så virkelig deilige ut. Også slik en flott farge.

torill sa...

JEG HAR IKKE RØDE FLOTTE TØFLER FOR DET VAR DE, MEN JEG HAR IKKE TØFLER I DET HELE TATT JEG,,BITTE LITT MISUNNELIG PÅ DINE NYE RØDE TØFLER JEG DA....MEN JEG HAR RAGGASOKKER..og så ser jeg at capslockken er på....

smileull sa...

Dei er berre heilt herlege! Løøøøøve Guro sitt mønster!

mreteveian sa...

Jeg så mønsteret over hos Guro og ble skikkelig tent, - du kan jo bare inbille deg at dine tøfler kastet "vann på bålet"???
De ble så fine, og så er de røde, skikkelig røde... *pyttelitt misunnelig*

Guro sa...

Ååååå, nå fikk jeg lyst å lage røde tøfler!!!!! Superduperfine tøfler, kjempefin pynt :O) Puster lettet ut for at oppskrifta fungerte for en annen person enn meg...! Min maskin tover jo så vanvittig godt i forhold til den gamle jeg hadde, og dessuten hekler jeg ganske løst....litt vanskelig det der å skrive mønster som andre skal bruke ;O)

Lina sa...

Så söta, särskilt med knapparna! Jag älskar också rött, särskilt röda skor :) (eller tofflor...)