7/08/2012

Strikkekrise
Lita strikkekrise her. Eg er nesten ferdig med genser til Ingebjørg. Ein lett og mjuk sommargenser i merinoull og silkemohair. Dessverre er det ikkje meir merinoull att, no rett før eg er ferdig. Hmmm... Ser ut som Pickles er utsolgt for den rette fargen, så dette er litt krise. Den er fekk er mykje mørkare. Nokon som har ein rest Ojlilla i tretrådsmerino liggande?

4 kommentarer:

rule sa...

Oppdaget den kreative bloggen din og la meg til som følger !! For her var det masse inspirasjon og hente!!! Selv har jeg også ALLTID strikketøyet i nærheten !!

Skulle gjerne hjulpet deg med en garnrest...men det har jeg dessverre ikke. Sååå kjedelig! Håper du får hjelp - for det var en nydelig genser i en fantastisk lilla-farge!!! Ha en fin mandag!! Mvh. Ruth

Unknown sa...

Prøv å etterlyse garnet gjennom Facebook-siden til Pickles, hvis du ikke allerede har gjort det :)

Erika sa...

Den fargen tror jeg kanskje jeg har liggende litt av i skapet. Ble kjøpt i fjor sommer og ser både lysere og skarpere ut enn den på bildet. Send meg en mail: erika_eliassenAThotmail.com

annebritt sa...

Fin blogg du har med gode produkter. Blir alltid inspirert av å se hva andre gjør, selv om jeg jobber med litt andre ting.
Se mine arbeider på Facebook under 2sisters redesign eller på min blogg http://synytt.blogspot