12/23/2009

23. desember.Eg greidde nådde akkurat å poste lisjejulaft-innlegget før midnatt. Det var eit ekspriment å tvinge seg sjølv til å blogge 24 dagar på rad. Det har gått bra, men eg ser at eg ikkje har lese og kommentert like mange bloggar som vanleg. Eg er rett og slett ikkje ein kvar-einaste-dag-bloggar. Kjekt har det vore likevel, og eg gler meg til å lese desember innlegg hos andre i romjula.

Minner framlleis im at dei somm kommenterer tre eller fleire gonger på kalenderinnlegga mine er med i trekning av nyttårsgåve. Lukke til!

5 kommentarer:

Muffin sa...

ER innom for å si god jul! Og innrømmer samtidig at det har blitt liten tid til blogglesing i desember, men det kan man jo ta igjen! Kos deg masse!

STRIKKEMOR(O) sa...

Hei, lurer på om dette kanskje er min tredje kommentar, slik at eg er med i trekninga! Du har vore flink til å blogge i desember. Eg har ikkje.... Ønsker deg og familien ei fin jul!

Monstermønster sa...

Ikke verst å klare så mange dager på rad! Desember er ikke måneden jeg klarer det, selv om jeg ikke ordner til jul siden vi reiser til barndomshjemmet fremdeles.

Haldis sa...

Ønsker deg og dine ei riktig GOD JUL. Du har vore flink å blogge kvar dag i desember, mange interesante temaer er tatt opp. Eg er ingen skrivar derfor må eg sy noko nytt for å blogge.Har ikkje sydd så mykje i desember.

merete sa...

Det tar på å blogge hver dag, i hvert fall om vi er av den sorten som liker å ha litt kontroll og beholde en viss oversikt...men så er det også artig å se at en klarer det en gang i blandt ;-)

Takker for alle bloggergleder i 2009 og ser fram til mange flere fra deg i 2010! God jul til deg og dine!