3/05/2007

Tjukk, varm, svart genser/ Big, warm, black sweather

070305 svart genser.jpg

Eg er ein frostpinn og fullstendig avhengig av tjukke ullgensrar i vinterhalvåret. Det hender eg tek dei på om sommaren òg. Eg har vore på jakt etter ein svart, tjukk genser som er akkurat passe tettstittande til å ha under ytterjakker utan å sjå ut som ein Michelin-mann. Med andre ord; den perfekte ullgenser.

Etter å ha målt kroppen min opp og ned har eg difor strikka denne genseren i Hubro frå Dalegarn. Den er litt inspirert av Rogue og elles uttenkt på eigahand. Det er ikkje så lett fotografere alle detaljane godt på ein så svart genser, men den er glattstrikka med fletter i sidene og oppover langs armane.

Om det dette er den perfekte ullgenseren får tida vise, men førebels ser det lovande ut.

I'm always cold and need a lot of warm sweathers and i have been looking for the perfect fit for i while.

This could be the perfect black, thick, warm sweather for every use. I measured my body up and down and came out with this. It is my own pattern, but clearly inspired by Rogue.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, den var lekker! Og så utrolig praktisk. Jeg er også avhengig av ull gensre, og de fleste modeller er for vide.. Denne var jo rett og slett perfekt :-)

Anonym sa...

Den så utrolig varm og god ut.

Hilsen en annen frysepinne

Hilde C. sa...

Den ser helt perfekt ut spør du meg, virkelig flott :-)

Anonym sa...

Nice sweater! Great picture (lots of cold snow!

Anonym sa...

Kjenner så godt problemet med å finne noe som er varmt nok og passer under ytterjakken. Fra en frossenpinn til en annen: Det ser ut som du har klart det, laget en perfekt ullgenser :O) Flettene ser kjempefine ut!

Supernøtt sa...

Så flotte detaljer på genseren din, fletter på armene og i siden. Og flotte små detaljer i raglanfellingen. En virkelig super genser :-D

Virtuella aka. Margot Viste sa...

WOW!
Den ble knallfin!

Anonym sa...

Så flott genser, du er kjempeflink!